Εκδηλώσεις

Πάρτυ Μασκέ

Την Κυριακή 21/2/2016, πραγματοποιήθηκε στην Μονάδα μας, πάρτυ μασκέ με σκοπό να δώσουμε  μια ευχάριστη και ξεχωριστή πινελιά τόσο στους ενοίκους μας, όσο και στους οικείους τους. Οι πολύχρωμες στολές, τα χαρούμενα τραγούδια, οι ξέφρενοι χοροί σε αποκριάτικο ρυθμό, μας διασκέδασαν και ζωγράφισαν στα πρόσωπα όλων μας, ζωηρά χαμόγελα ξεχνώντας έτσι για λίγο τα προβλήματά μας. Μοιραστήκαμε στιγμές ανεμελιάς,χαράς και ψυχικής ευφορίας. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους παρευρέθησαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση και ελπίζουμε να μας στηρίζουν με την συμβολή τους σε κάθε εγχείρημά μας.

Πάσχα

28η Οκτωβρίου

Η Μ.Φ.Η Relax Palace, γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους ενοίκους, αλλά και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, να ανασύρουν συγκινητικές μνήμες από το παρελθόν και να συνειδητοποιήσουμε οτι το περιέχομενο και η σημασία της συγκεκριμένης επετείου παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα, όσα χρόνια και αν περάσουν.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε ιδιαίτερη μνεία στην τραγουδίστρια της << νίκης>> Σοφία Βέμπο η οποία με τα τραγούδια της εμψύχωνε τους στατιώτες. Τα συγκεκριμένα τραγούδια μετέδωσαν σε όλους μας τον ενθουσιασμό, ενώ ταυτόχρονα μας θύμισαν το μεγαλείο της Ελλάδος. Ευχαριστούμε θερμά την Κ. Χριστοδούλου η οποία με τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες ( πιάνο- τραγούδι) μας ταξίδεψε ευχάριστα στο
παρελθόν και τόνωσε το εθνικό μας φρόνημα.

Γενέθλια